Party Constructions

Party Constructions is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in podium, tribune- en tentenverhuur. Wij leveren door geheel België, Nederland en Frankrijk aan zo scherp mogelijke tarieven.

Party Constructions is uw aanspreekpunt voor al uw evenementen. Creatief meedenken en efficiënt werken.

Party Constructions...de kracht van alle mogelijkheden! Wij leveren bovendien kwaliteit, op tijd en binnen uw budget. Verder zijn we in het bezit van een Certificaat hijstechnieken wat de veiligheid alleen maar ten goede komt!

Catwalk rental

Een catwalk wordt niet alleen gebruikt voor modeshows, maar is ook ideaal om artiesten dichterbij het publiek te brengen. De catwalk is een verlengstuk van het podium het publiek in waardoor er gemakkelijk contact gelegd kan worden met de bezoekers. Het is zelfs mogelijk een 2e podium tussen het publiek te maken welke bereikbaar is vanaf het hoofdpodium!

VERHUUR VAN PODIA EN TENTEN

VOOR AL UW FESTIVALS EN STADSFESTIVALS.

PODIA

Wij verhuren podia in Limburg en ver erbuiten. Party Constructions heeft een brede waaier voor podium- en eventoplossingen voor binnen gebruik. Onze podia kunnen een meerwaarde vormen voor uw evenement.

Tenten

U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? We hebben onze tenten onderverdeeld in groot, klein en specials. Mail of bel ons gerust ook indien u andere wensen heeft aangezien de mogelijkheden en service m.b.t. tentenverhuur en overkappingen.

TRIBUNES

Verhuur van tribune in Limburg of erbuiten. Voor al uw binnen- en/of buitenaktiviteiten kunt u een tribune huren. Van theatervoorstellingen tot evenementenspektakels zorgen onze tribunes voor een ideale zitplaats.

LAYHER CONSTRUCTIES

U wilt een constructie of podium huren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Party Constructions biedt tal van mogelijkheden zoals een podium, constructie, PA-tower, VIP-decks of andere onderdelen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Aarzel niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Stuur een mailtje naar party.constructions@telenet.be en vermeld volgende factoren:

  • op -en afbouwdatum en eventueel uur
  • is de bouwlocatie goed bereikbaar met een vrachtwagen
  • kan er hulp voorzien worden?

U krijgt dan zo spoedig mogelijk een offerte op maat!

+32 0477/552 437